Trasig iPhone

Har du en trasig iphone som behöver lagas?

Ibland är allt man behöver lite otur för att en iPhone ska gå sönder. Och en trasig iphone är ju en oanvändbar iphone. Därför erbjuder vi reparation av iPhones, men även reparation av andra kända tillverkare som Samsung, Sony, LG med fler samt iPad. Dessutom har vi delarna och kompetensen att laga även äldre iPhone-modeller som, exempelvis Iphone 3 och 4.trasig iphone

Fixa trasig iPhone, oavsett skada

En del skador är mer omfattande än andra. Exempelvis är ett glasbyte enklare att utföra än att ersätta en annan trasig del på en iPhone. Dessutom kan det behövas nya delar om en iPhone blivit rejält skadad, som när en skärm har krossats. Vi har kompetensen att reparera och har delarna på lager i butik som ersätter de gamla.

Trasig iPhone ena dagen, ny den andra

Att vara utan sin iPhone kan vara riktigt irriterande. Plötsligt kan man inte göra vardagliga saker som att svara samtal, ta bilder eller skicka sms. Vi vill göra det avbrottet så kort som möjligt. Av den anledningen kan vi laga din trasiga iPhone samma dag som du lämnar in den. I de flesta fallen, beroende på skada, lagar vi telefonen medan du väntar i butiken. Enklare kan det inte bli.

Givetvis går det alldeles utmärkt att skicka in en trasig iPhone, iPad eller annan telefon direkt till vår butik. När du gör det bör du tänka på att skicka telefonen eller iPad i en säker förpackning, så att inga ytterligare skador tillkommer under transporten. När telefonen eller iPaden är lagad skickar vi tillbaka den till dig, eller så kommer du och hämtar upp den i en av våra butiker i Stockholm.

Få liv i din trasiga iPhone – Kontakta oss, så hjälper vi dig redan idag.

Ring oss