iPhone delar

Pålitlig reparation med rätt iPhone delar

Släng inte din iPhone i onödan. Tyvärr är det många som gör sig av med sin iPhone bara för att något gått sönder. Det kan vara allt från att hemknappen är trasig till att skärmen har gått i bitar. Vi erbjuder reparation, och det med kvalitativa iphone delar som gör att din telefon blir som ny. Hos oss hittar du alla typer av delar till din iPhone, men också delar till andra telefoner samt iPads. iphone delar

iPhone delar som håller vad de lovar

iPhone andas “premium”. Och det är en av anledningarna till varför det är en av världens populäraste telefoner. För att se till att din upplevelse ska fortsätta att vara just premium har vi noggrant valt ut våra iPhone delar, så att de håller var de lovar – många år av användande.

Något annat som är unikt är vårt breda sortiment. Vi har nämligen delar till både äldre och nyare modeller av iPhone. Så, oavsett om du behöver en ny vibrator till din iPhone 3s eller 6s finns det här hos oss. Givetvis har vi ett minst lika brett sortiment för andra tillverkare också, samt åt iPads.

Kortare avbrott med snabb reparation

Att vi har alla iPhone delar på lager gör att din iPhone snabbt får liv igen. Dessutom erbjuder vi snabb reparation direkt i vår butik. Du kommer in och berättar vad som är fel på din iPhone, så lagar vi den på plats. Svårare än så behöver det inte vara. Det går så klart också bra att skicka din trasiga iPhone till en av våra butiker, så skickar vi tillbaka den med bytta delar när den är klar.

Ge din iPhone delar som andas premium – kontakta oss, så hjälper vi dig.

Ring oss