Laga iPhone Stockholm

Laga iPhone Stockholm – vi finns där när du behöver oss

Det ska vara enkelt att laga sin iPhone. Slipp krångel med långa reparationstider och kom till oss istället. Vi lagar iPhone i Stockholm och har gjort det åt hundratals nöjda kunder. Som en av Sveriges ledande mobilreparatörer gör vi ett väl utfört jobb, så att din iPhone blir som ny.

Ett snabbare sätt att laga iPhonelaga iphone stockholm

Tycker du inte om att vänta? Inte vi heller. Därför ser vi till att laga iPhone på samma dag som du lämnar in den. Så här fungerar det:

Du kommer in till en av våra butiker i Stockholm och berättar vad som behövs lagas. Vi sätter igång med reparationen direkt och du väntar i butiken tills du fått tillbaka din färdiglagade telefon. Enkelt va?

Givetvis går det alldeles utmärkt att skicka in din telefon via post också. Tänk på att du använder en säker förpackning när du skickar in den till någon av våra butiker, så att inga ytterligare skador inträffar på vägen hit.

Laga iphone Stockholm – alla modeller, alla delar

Har du en äldre iPhone-modell? Inga problem. Vi fixar det. Vi har gedigen erfarenhet av att reparera alla modeller från Apple, oavsett hur nya eller gamla de är. Dessutom utför vi många olika typer av reparationer för din iPhone. Har det kommit in fukt i telefonen? Då löser vi det med en fuktsanering. Är hemknappen glapp eller laddningsuttaget förstört? Inga problem, vi byter ut de delar som behövs så att telefonen blir som ny.

Vi är experter på laga iPhone, men är minst lika kunniga när det gäller reparationer av andra tillverkare som Samsung, Sony, LG med flera. Dessutom kan vi även utföra olika typer av reparationer för iPads.

Kom in till någon av våra butiker i Stockholm, så lagar vi din iphone snabbt.

Ring oss