iPhone glasbyte

iPhone glasbyte på nolltid

Plötlsigt händer det: Din iPhone slinker ur handen, och givetvis landar den med skärmen först. Med en trasig skärm försvinner hela upplevelsen av att ha en iPhone. Vi hjälper dig med iPhone glasbyte, och det riktigt snabbt. Dessutom lagar vi även glaset på andra tillverkare som Sony, Samsung med flera, och även glas till iPads.

Vad har du för iPhone-modell? Vi har gedigen erfarenhet av att göra iphone glasbyte på samtliga av Apples modeller från iPhone 3 till x. Dessutom är våra iPhone glas alltid av högsta kvalitet, vilket minskar risken för att framtida olyckor ska ske.iphone glasbyte

Nytt iPhone glas på dagen

Vänta inte i onödan. Med oss får du snabbt tillbaka din iPhone efter glasbyte. Faktum är att vi kan utföra det samma dag och du kan vänta i butiken medans vi utför iPhone glasbyte. Det är riktigt snabbt det. Givetvis går det alldeles utmärkt att skicka in telefonen till oss via post. Läs gärna mer om hur du gör det under fliken “skicka in telefon”.

Ditt iPhone glasbyte i trygga händer

Vi kan med all rätta kallas proffs på iPhone glasbyten. Vår personal har många arbetstimmar bakom sig och utför därför varje glasbyte med största noggrannhet. Det betyder att glaset sitter som det ska, inte har några repor, är fritt från damm eller andra partiklar under glaset. Ett väl utfört arbete, helt enkelt.

Ibland är skadan mer omfattande än bara en spricka i glaset. Skulle det vara så att skärmen också tagit skada kan vi givetvis också byta denna, oavsett vilken modell det gäller. Med andra ord ser vi till byta så väl glas som skärm på samma gång vid behov, och det alltid med Iphone delar av högsta kvalitet.

Ring oss