iPhone reparation

iPhone reparation Stockholm

Vi erbjuder iPhone reparation till fasta priser. Besök oss som är en av Sveriges största Smartphone reparatör. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på de flesta varumärken som Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Tab, Sony Xperia, LG, HTC, Nokia. Vi har även speciell kompetens på plats för att laga din dator eller Mac dator.

iPhone reparation

Trasig skärm? En hemknapp som inte fungerar? Eller är det högtalaren som är paj? Oroa dig inte – vi fixar det. Vår iPhone reparation omfattar mycket mer än endast glasbyten. Det betyder att vi kan byta ut trasiga delar på ett säkert sätt i din iPhone, så att den blir som ny igen. Även om du fått en förödande fuktskada är inte hoppet ute. Vi kan då reparera iPhone med effektiv fuktsanering på din iPhone.

 

Reparera iPhone säkert, tryggt och snabbt

När du lämnar över din iphone lämnar du också över ditt förtroende. Vi vill alltid förvalta det förtroendet på bästa sätt genom att göra ett gediget jobb med största noggrannhet. När du vänder dig till oss för iPhone reparation utför alltid vår personal arbetet på ett säkert sätt med många timmar av liknande arbete bakom sig, oavsett om du ska byta skärm eller högtalare.

Kontakta oss, så reparerar vi din iPhone redan idag!

Ring oss