Köpvillkor

Köp
Vid beställning träffas avtal när mobilmaster.se bekräftat beställningen genom en emailad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen sker med automatik av mobilmaster.se databas.
Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss.
Vid eventuella felaktigheter i t ex leveranstid, pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.
Vid leveranser utomlands tillämpas Svensk konsumentlag.

Pris
I priserna ingår moms.

Leveranstid
Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar, men kan under hög orderingång vara 2-5 arbetsdagar efter mottagande av din order.

Brev
Beställning som har en mindre vikt och värde kan skickas med leveranssätt Brev. Detta kan endast användas när betalning sker med kort eller förskottsbetalning. Beställningen kommer då att levereras direkt i din brevlåda.

Postpaket
Beställningar som har ett ordervärde över 500kr, eller skickas mot postförskott sänds med leveranssätt Postpaket. När din beställning har anlänt till Postens Serviceställe, det kan vara en närliggande ICA-affär eller en bensinstation i din hemort, skickas en avisering till din brevlåda.
Email-avisering: Samma dag din order har blivit utskriven skickas ett Emil med kollinr som du kan spåra ditt paket med.
OBS! Email-avisering sker endast då paketet skickas som Postpaket.

Frakt med posten kostar 99kr 

Transportrisken
Vi står för transportrisken dvs. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Outlösta paket
För paket som ej hämtats ut och gått i retur till oss, debiteras en avgift på 300 kr (800kr vid större artiklar såsom elbilar) inkl moms för att täcka mobilmaster.ses utgifter för frakt och administration.

Garanti
Mobilmaster.se säljer alla produkter med garanti mot fabrikationsfel enligt konsument köplagen,
utom uppladdningsbara batterier som säljs med 3månaders garanti.
Vissa Företag har utökade garantier, såsom Sony Ericsson, Nokia, Samsung, Sandisk m.m.
För mer info besökt respektive tillverkares hemsida.
Alla eventuella garantier gäller i Sverige.

Ditt garantibevis är din orderbekräftelse som du erhåller via epost, samt är bifogad i ditt paket. Detta ska sitta på utsidan av förpackningen i en plastficka, alternativt ligga i förpackningen.
Vid retur skall varan emballeras på ett sådant sätt att varan eller dess förpackning inte kan komma till skada.

Ångerrätt i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och återfå den summa du betalt inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i väsentligen oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt öppna och undersöka den. Ångerköp gäller inte på data/tvspel om plasten/förseglingen är bruten. Mobilmaster.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen.

Ångerrätt 14 dagar gäller ej företag.
Kontakta support@mobilmaster.se  om du vill utnyttja din ångerrätt
Varor som inte uppfyller dessa kriterier kommer att returneras till kund mot returfrakt samt hanteringskostnad utan undantag. Vid alla returer krävs att kunden sparar sitt kollinr för eventuell spårning.

Max 1st Per Kund
När vi har produkter som är märkta med Max 1st Per Kund och kunden ej respekterar det och köper fler så förbehåller vi oss rätten att endast skicka en vara och inte återbetala summor som undanstiger 10kr.

Åldersgräns
Vi godkänner ej beställningar från personer under 18 år utan målsmans godkännande.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem, slutförsäljning eller massbeställningar. Vid felinformation har du som kund rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen.

Manualer och Produkter Alla produkter har en svensk manual i fysisk eller digital form när produkten så kräver det.
Skulle någon produktmanual inte vara på svenska och produkten kräver det, står detta tydligt på varans produktsida. Alla produkter kan användas i Sverige, om det finns undantag står det tydligt på varans produktsida.

Ring oss